Ако работите повеќе од 4 часа во седечка позиција – задолжително земете магнетен појас

Долгото работење во неправилна седечка позиција предизвикува болки во грбот, а понекогаш тие може да преминат во сериозни проблеми за вашето здравје.

Овој магнетен појас овозможува да го држите рбетот во правилна положба и моментално да се ослободите од болките. Носете го секаде со вас и бидете сигурни за вашето здравје.

Појасот помага да се поправи вашето држење на грбот и рамењата, прави да стоите исправени и посигурни.

 • Веднаш олеснете ја болката на средниот и горниот дел од грбот.
 • Спречете ја прогресивната искривување на ‘рбетот и променете ги лошите навики на кифоза.
 • Може да го користите и при рехабилитација по повреди и операција на торакалниот и горниот лумбален дел на ‘рбетот и клавикулата.
 • Препорачлив е за лице кои долго време поминуваат во седечка положба.
 • Подеднакво е ефикасен и кај возрасни и кај деца.

Направете нарачка веднаш и уживајте во живот без болка!

 • Mагнетен појас за грб
  Mагнетен појас за грб
  Product on sale
  299 ден

Остави коментар

Твојата електронска адреса нема да биде објавена.