Најубавите постелнини со точки за 2021 година!

Разни бои и дезени, а она што на сите им е заедничко се разиграните точки кои одлично се надополнуваат на секоја спална соба.

Изберете ја вашата омилена и нарачајте веднаш!

Во сетот добивате:

 • Постелнина 220 х 230
 • Навлака за јорган 200 х 230
 • Две навлаки за перници 50 х 75

Место број 1

 • Дупла Постелнина M48
  Дупла Постелнина M48
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 2

 • Дупла Постелнина M49
  Дупла Постелнина M49
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 3

 • Дупла Постелнина M70
  Дупла Постелнина M70
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 4

 • Дупла Постелнина M71
  Дупла Постелнина M71
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 5

 • Дупла Постелнина M73
  Дупла Постелнина M73
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 6

 • Дупла Постелнина M79
  Дупла Постелнина M79
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 7

 • Дупла Постелнина M80
  Дупла Постелнина M80
  Product on sale
  1,199 ден

Место број 8

 • Дупла Постелнина М5
  Дупла Постелнина М5
  Product on sale
  1,199 ден

Остави коментар

Твојата електронска адреса нема да биде објавена.