Ова се најубавите 5 постелнини со розова боја

Розовата отсекогаш била една од најомилените бои за спалната соба, а ние направивме избор од топ 5 постелнини кои можете веднаш да ги купите.

Во сетот добивате:

 • Постелнина 220 х 230
 • Навлака за јорган 200 х 230
 • Две навлаки за перници 50 х 75
 • Дупла Постелнина M53
  Дупла Постелнина M53
  Product on sale
  1,199 ден
 • Дупла Постелнина M55
  Дупла Постелнина M55
  Product on sale
  1,199 ден
 • Дупла Постелнина M56
  Дупла Постелнина M56
  Product on sale
  1,199 ден
 • Дупла Постелнина M47
  Дупла Постелнина M47
  Product on sale
  1,199 ден
 • Дупла Постелнина M14
  Дупла Постелнина M14
  Product on sale
  1,199 ден

Остави коментар

Твојата електронска адреса нема да биде објавена.