РАЧНА ПРЕСА ЗА ЦЕДЕЊЕ ОВОШЈЕ

699 ден

Природен домашен сок за само неколку секунди!

Предности при користење на овој производ

Свежо цеден сок – Повеќе не мора да купуваш сокови кои ја губат свежината речиси веднаш по отворањето, направи освежителен пијалок секогаш кога ќе посаш.

Без неред – Поради самиот механизам за цедење сок, кој е од затворен тип, нема прскање од страна или прелевање, а целиот процес е готов за неколку секунди.

Издржлив материјал – Рачниот соковник за овошје е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик.

Голем капацитет на цедење – Голема потисна моќ и искористеност на овошјето, овозможува зачувување на корисните својства на овошјето.

Лесна за користење – Толку е лесен за користење што може да го исцедиш овошјето само со една рака и без мака и труд!

Ергономски дизајн – Рачката на соковникот лесно се прилагодува на сечија рака, така што овозможува лесно стискање.

.

Обожаваш домашни сокови, но дали си уморен од целиот хаос што го правиш додека го подготвуваш? Овој соковник ќе те поштеди од овие маки, а ќе добиеш сосема природен напиток кој е вистинска витаминска бомба која му е потребна на секој организам!

Измешај ги добиените сокови и пробај сосема нови, уникатни вкусови! Направи коктели какви што не си пробал досега!

Повеќе не мора да купуваш сокови кои ја губат свежината речиси веднаш по отворањето, направи освежителен пијалок секогаш кога ќе посаш.

Рачниот соковник за овошје е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик.