Лед лента (5 метри) по неповторлива цена од само 299 денари!

299 ден

🔵 LED лента (5м) за совршена декорација по празнична цена од само 299 денари!

➡️ ВНИМАНИЕ! ОВА Е ПОСЛЕДНА РАСПРОДАЖБА ЗА
2021ГОДИНА!
➡️ КОЛИЧИНИТЕ НА ЗАЛИХА БРЗО СЕ ТРОШАТ!