Машина за правење тестенини

1,199 ден

🆕 ВРЕМЕ Е ЗА НАЈВКУСНИТЕ ДОМАШНИ ТЕСТЕНИНИ!
🆕 Купете ја оваа машина за тестенини по ексклузивна цена од само 1199 денари и подгответе ги највкусните домашни тестенини!