Паметна нараквица М4

299 ден

Исклучително паметна и практична нараквица со која ќе го следите вашето ментално и физичко здравје 24 часа во денот, ќе водите грижа за вашето спиење во текот на ноќта, а ќе добивате и известувања за сите важни