Совршено лед осветлување за секој дом по досега најниска цена!

Ако во својот дом имате жарулка (класична електрична светилка) или штедливи сијалици, тогаш е вистинско време да ја искористите оваа неверојатна понуда и да ги замените со квалитетно лед осветлување по најниска цена досега.

Пред да ве запознаеме со моделите и цената за која може да ги набавите овие прекрасни лед светилки, ќе ве потсетиме за лошите карактеристики на застарените начини на осветлување.

Жарулка, првата електрична светилка која е измислена некаде околу 1800 година го носи почетокот на вештачкото осветлување на електична енергија во домовите. Освен што е решение за осветлување старо повеќе од 200 години, овие сијалици веќе се забранети во развиените држави.

Една ваква сијалица со моќност од 100 вати, троши електрична енергија речиси подеднакво колку и 4 лед панели од 18 вати, а нуди два пати помала светлина. Друг недостаток кај овие светилки е топлината која ја даваат, па нивното користење во летните денови е посебно проблем.

Штедлива светилка и класична неонка – кај овие светилки ќе се задржиме многу малку затоа што голем број светски истражувања покажаа дека се исклучително штетни за околината поради тоа што во својот состав содржат олово, жива и други материјали кои можат да бидат навистина опасни.

Треба да бидете особено внимателни доколку скршите ваква светилка, светските научници препорачуваат веднаш да ја напуштите просторијата и да проветрите најмалку 15 минути, а потоа со тврда хартија или друг материјал внимателно да ги соберете останатите парчиња од светилката и да ги однесете во отпад.

ЛЕД светилките се револуција во новиот век, тие се неверојатно штедливи, но истовремено многу моќни. Не се загреваат и немаат ама баш никакво штетно влијание на околината. Достапна се во повеќе видови, а ние денеска ќе ви претставиме два вида.

Светски хит број 1 се овие прекрасни надградни лед панели кои се монтираат се помалку од минута, а даваат одлично осветлување.

Можете да изберете помеѓу коцкеста или кружна форма.

 • 4 кружни лед панели по НАЈНИСКА ЦЕНА досега
  4 кружни лед панели по НАЈНИСКА ЦЕНА досега
  Product on sale
  599 ден
 • 4 квадратни лед панели
  4 квадратни лед панели
  Product on sale
  599 ден

Не заборавајте да ја нарачате и оваа прекрасна лед лента со должина од 5 метри која има широк спектар на бои, лесно се монтира и отпорна е на секакво влијание.

 • Лед лента (5 метри) по неповторлива цена од само 299 денари!
  Лед лента (5 метри) по неповторлива цена од само 299 денари!
  Product on sale
  299 ден

Остави коментар

Твојата електронска адреса нема да биде објавена.